FGC modifica els horaris de la línia del Vallès a partir d'aquest dilluns

Uns canvis que se sumen als treballs que s'estan fent a la infraestructura a Sabadell

01 de juliol del 2018

Un tren a l'estació de Sabadell Parc del Nord. Foto: Juanma Peláez


La línia del Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modificarà els horaris de cara aquest estiu, durant els dies feiners. Serà a partir d'aquest dilluns i fins al 31 d'agost. Els trens circularan amb un horari específic

Les línies de Sabadell, la S2 i la S6, des de les 5.01 a les 9.36 hores, serà la franja horària on hi haurà més pas de combois en sentit Barcelona. Superada aquesta hora serà cada 15 minuts fins a les 12.40. Aleshores i fins a les 21.16 el pas serà cada 12 minuts.   

FGC aprofita el descens d'usuaris que experimenta el servei en aquest període per dur a terme diverses obres de manteniment i millora de la infraestructura. En aquest sentit, la companyia està duent a terme el soterrament als barris de Can Feu i Gràcia, que fins el 10 de setembre interromprà la circulació de trens de la línia S2, entre les estacions de Can Feu-Gràcia i Sant Quirze.

A més, entre el 13 d'agost i el 2 de setembre tampoc n'hi haurà servei entre les estacions de Bellaterra i Can Feu-Gràcia per les obres al túnel de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 

Consulta aquí el nou horari de FGC per a l'estiu