Sabadell, escollida per rebre solucions tecnològiques en una competició que promociona la innovació oberta

Es tracta de l''SmartCAT Challenge', promoguda per la Secretaria de Telecomunicacions Ciberseguretat i Societat Digital

El regidor, Miquel Soler, en la presentació de la iniciativa
El regidor, Miquel Soler, en la presentació de la iniciativa | Ajuntament de Sabadell
Redacció
26 de juny del 2018
La tercera edició de l'Smartcat Challenge, el concurs d'emprenedoria i innovació oberta que ha arrencat aquest dilluns a Barcelona, ​ha escollit Sabadell per buscar solucions tecnològiques per a quatre àmbits plantejats per l'Ajuntament: el medi ambient, el comerç i el turisme, la seguretat ciutadana i l'acció social.

Fins al proper 12 d'octubre totes les pimes i emprenedors que vulguin participar en aquest concurs podran presentar les seves idees i d'entre tots els participants, sortiran 10 finalistes que hauran de defensar-les davant un jurat expert al novembre i que acabarà amb el lliurament de premis a les tres millors propostes.

Els tres projectes guanyadors es repartiran premis per valor de 10.000 euros i l'opció de realitzar una prova pilot a Sabadell, a més de poder presentar les seves solucions a l'Smart City Expo World Congress.

També se sumaran esforços amb SmartCAT Challenge, amb la segona edició del Concurs Coinnovem, d’idees innovadores per al desenvolupament urbà i que en aquesta edició fa referència a temàtiques complementàries a les de l’SmartCAT Challenge i solucions  innovadores de tipus no tecnològic.

La convocatòria del concurs Coinnovem es llançarà en les properes setmanes i està previst que l’acte de lliurament de premis sigui conjunt pels 2 concursos, Coinnovem i SmartCAT Challenge, a Sabadell la segona setmana de novembre.