VÍDEO Arriba a la petita pantalla «El Día de Mañana», rodada a Sabadell

Està ambientada en els anys 70 i es va enregistrar als carrers Tres Creus, Zurbano, a Sallarès i Marra, i a l'edifici de Correus

26 de juny del 2018
Actualitzat a les 14:36h
Fragment de la nova sèrie de Movistar+ rodada a Sabadell
Fragment de la nova sèrie de Movistar+ rodada a Sabadell | YouTube

Un cotxe policial dels 70, aparcat davant La Faràndula. Foto: YouTube


La plataforma digital Movistar+ ha començat a emetre la sèrie El Día de Mañana, rodada a finals de l'any passat als carrers de Sabadell. Tot i que inicialment s'havia de dir El Confidente, finalment ha acabat adoptant el títol de la novel·la original d'Ignacio Martínez de Pisón.


El rodatge va fer que els carrers de la ciutat experimentessin un viatge en el temps fins la dècada dels 70. A Sabadell, el rodatge es va fer al carrer Tres Creus, on el Teatre Municipal de La Faràndula es va convertir en el Teatro Ateneo, però també va viure un escorcoll policial al carrer Zurbano, va fer del carrer Sallarès i Marra, a Sant Oleguer, un carrer obrer, i l'antiga seu de Correus en una comissaria, curiosament com ja va passar amb el telefilm alemany Der Barcelona Krimi, tal i com es veu en el proper vídeo.


Es tracta d'una producció que dirigeix Mariano Barroso en adaptació de la novel·la d’Ignacio Martínez de Pisón, que s'emet a través del canal #0 de Movistar+.


 

El rodatge de 'El Confidente' a Sabadell Foto: Albert Hernàndez
 

El rodatge de 'El Confidente' a Sabadell Foto: Albert Hernàndez

 

Els grisos a Sabadell durant un dels descans del rodatge Foto: Albert Hernàndez

 

Una cabina telèfonica, que ja no se'n veuen actualment Foto: Albert Hernàndez