política

«​Estimada Carme»

Carta de les Joventuts d'Esquerra de Sabadell a Forcadell

La imatge de Forcadell, molt present a Sabadell | Albert Segura
per Redacció, 22 de juny de 2018 a les 17:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquestes paraules que a continuació llegiràs estan escrites des del cor de tots els membres del Jovent Republicà de Sabadell. Aquesta ciutat fa tres mesos que pensa contínuament amb la nostra co-ciutadana empresonada injustament a Alcalá-Meco per permetre el diàleg al Parlament de Catalunya. En qualsevol país democràtic l’òrgan del Parlament s’entén com un espai on s’hi ha de realitzar el diàleg, però hem vist que en aquest país només es pot parlar del que el govern espanyol vol que parlem.

Sabem que la situació que esteu vivint tots els ostatges d’aquest estat autoritari i repressiu no ha de ser gens fàcil, però ens enorgulleix saber que seguiu ferms amb les vostres conviccions i amb els vostres anhels de llibertat. És per aquesta raó que podeu estar ben segurs que nosaltres tampoc caurem en la trampa d’aquest estat. No ens rendirem i continuarem dia a dia lluitant perquè pugueu tornar a casa, amb els vostres, on us mereixeu estar.


Ens agradaria tenir-te al nostre costat perquè ens guiessis amb la teva serenitat i lògica en aquest camí cap a la llibertat. Tot i no tenir-te present físicament no dubtis que guardem el teu exemple i la teva determinació mostrada durant tot aquest temps presidint l’hemicicle. Tal i com vosaltres demaneu i reclameu, us reivindicarem com a dones i com a preses polítiques.

De tant en tant mirem les cartes escrites a l’espai de Vilaweb de cartes per la llibertat i ens dol veure com tu i la Dolors no sou les que rebeu més cartes, ans el contrari. Per això des del Jovent Republicà de Sabadell us reivindicarem com a dones preses, com a preses polítiques, perquè la república serà igualitària i feminista o no serà.

 

Participació