​Ciuró prepara el seu projecte electoral escoltant les idees i propostes de la ciutadania

L'alcaldable de Junts per Sabadell no descarta "parlar amb tothom" de cara a formar el seu equip

Ciuró presentant l'enquesta i el número de Whatsapp per recollir idees
Ciuró presentant l'enquesta i el número de Whatsapp per recollir idees | Albert Hernàndez
21 de juny del 2018
Actualitzat a les 15:48h
L’alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, ha començat a preparar les eleccions municipals de 2019. La voluntat és presentar un programa electoral “transversal” i ho vol fer “escoltant les idees i propostes de la gent”, ha dit Ciuró. Per tal d’aconseguir-ho ha impulsat un número de Whatsapp i una enquesta, “anònima”, ha puntualitzat, amb diferents preguntes de diversos àmbits com “aspectes positius i negatius de la ciutat”.  Estarà operativa fins al setembre o octubre. La idea és que la informació que es reculli “es contrasti” amb la que disposen. Serà un material que unes persones hauran de traslladar a la ciutadana, però, per ara, com ha indicat Ciuró, “no hi és”. “Encara no podem tancar noms”, ha subratllat, per la llunyania dels comicis.

Ha deixat clar que “serà un projecte transversal, no només del PDECat”. En aquesta línia, no ha descartat “parlar amb tothom” i està “oberta” de cara a una candidatura que aglutini forces independentistes.
 

Ciuró presentant l'enquesta i el número de Whatsapp per recollir idees Foto: Albert Hernàndez


L'ocupació de l'Ajuntament

L'alcaldable ha valorat l'ocupació de l'Ajuntament de Sabadell, per part del CDR el passat divendres i que es va allargar una mica més de 24 hores, "va ser una acció que no va sumar" i ha continuat, "no em va semblar una bona idea, no sé que es perseguia". Tot i així, ha admès "el compromís" amb tots els punts que van lliurar a l'alcalde, Maties Serracant.

Precisament, sobre el paper de Serracant en tot l'afer, ha comentat "s'ho va trobar i es va veure superat". Ha assegurat que "se'n va poder sortir" recollint el manifest del CDR, però ha lamentat que "no hagués cridat totes les forces" posteriorment, "ho hagués aplaudit molt", ha finalitzat.