UGT quantifica en un seguiment quasi total la negativa de la Policia de Sabadell a fer hores extres

Fa un any de l'aprovació de la mesura en assemblea

Redacció
20 de juny del 2018
Actualitzat a les 15:44h
Fa un any, la Policia Municipal de Sabadell va votar, en una assemblea general dels tres sindicats, UGT, CC.OO i SPPM-Cat, deixar de fer hores extres. Superats aquests primers 365 dies de la mesura, fonts d'UGT han assegurat que el seguiment ha arribat a ser gairebé del 99%. 

Una decisió emmarcada dins el conflicte laboral entre el sindicats del cos i l'Ajuntament que reclamen millores laborals i que enguany s'ha afegit l'anul·lació del decret que determina el calendari laboral de la Policia, aprovat el passat mes d'abril. Precisament, el mateix mes que es va donar llum verda a mantenir la negativa de fer hores extres. 

Fonts municipals han assegurat que sempre que s'ha necessitat reforç extraordinari, per moments puntuals, s'han cobert les places ja sigui per voluntaris del cos o bé mobilitzacions generals. 

Els tres sindicats van acordar aquesta mesura ara fa un any, però els atemptats gihadistes de Barcelona i Cambrils, del 14 d'agost, els va fer aixecar la protesta durant dues setmanes. Poc abans de l'arrencada de la Festa Major.