​La Flama del Canigó arribarà dissabte a Sabadell per celebrar la revetlla de Sant Joan

La ciutat es prepara per al solstici d’estiu i la festa nacional dels Països Catalans

Redacció
20 de juny del 2018
Actualitzat a les 9:02h
Aquest dissabte, 23 de juny, Sabadell s’afegeix a la celebració de la festa nacional dels Països
Catalans amb l’arribada de la Flama del Canigó, que encendrà les fogueres que il·luminaran la ciutat durant la nit més curta de l’any.

La Flama del Canigó arribarà, a les 7 de la tarda, a la cruïlla entre la ronda de Pau Vila i la carretera de Barcelona, de la mà de representants d’Òmnium Cultural, els quals la lliuraran a atletes de la Joventut Atlètica de Sabadell (JAS), que la faran arribar a la plaça del Doctor Robert. A 2/4 de 8 del vespre, a la mateixa plaça, s’encendrà el peveter i una representant de l’Associació de Veïns de Gràcia llegirà el manifest. Després, la Flama es repartirà per diferents indrets de la ciutat gràcies a les associacions de veïns de la Creu Alta, les Termes, la Plana del Pintor, la Serra d’en Camaró, la Creu de Barberà, Gràcia, Can Feu i el Torrent del Capellà, a més de la SCR El Ciervo.

Prèviament, a partir de les 6 de la tarda i per esperar l’arribada de la Flama, a la plaça del Dr. Robert es podrà berenar amb coca, mentre es gaudeix de l’actuació de la xaranga La Harpo’s Band i d’un espectacle de malabars amb foc a càrrec de tres arriscats xanquers. L’objectiu és fer més dinàmica i participativa l’estona de l’espera.