Nou tall de llum i aigua aquesta nit a l'hospital Parc Taulí

A partir de mitjanit

Redacció
18 de juny del 2018
Actualitzat a les 20:02h
L’equip tècnic del Servei de Manteniment del Parc Taulí té previst portar a terme, entre la mitjanit de la nit i les 2.00 hores, un tall controlat de subministrament elèctric per millorar la qualitat del servei elèctric que es rep des de diumenge a la nit, quan es va produir un incendi que va afectar a l'electricitat però també al subministrament d'aigua. El tall també afectarà el subministrament d’aigua.

Concretament, està previst substituir els actuals generadors que es van instal·lar de manera provisional per donar una ràpida resposta davant l’incendi de l’estació transformadora d'aquest diumenge, per uns altres més potents. Per poder instal·lar aquests generadors amb més potencia, que són propietat de la Corporació, aquest matí s’ha treballat de manera intensiva per renovar el cablejat de tota la instal·lació que va resultar afectada per l’incendi, i que s’ha fet en un temps rècord.

Així, durant les dues hores de tall controlat no hi haurà llum a les plantes d’hospitalització, a excepció de la 7a planta, i els pacients de Semicrítics, així com els de Cardiologia i Pneumologia que requereixin monitorització, seran traslladats a altres espais que no quedin afectats pel tall de subministrament elèctric.

A més, es reforçaran els comandaments assistencials i els professionals del Servei de Manteniment, per donar el suport que sigui necessari durant el període del tall de subministrament. Tots els usuaris ingressats seran informats personalment.

El Servei d’Urgències, pel seu cantó, funcionarà amb normalitat. De manera paral·lela se segueix treballant per a la substitució, al llarg de les properes setmanes, de l’estació transformadora que va resultar cremada per una nova instal·lació