L'Hospital Parc Taulí, amb llum després de quatre hores a les fosques

Un incendi va afectar el sistema d'aigua i electricitat de l'edifici

L'incendi que ha afectat l'hospital Parc Taulí
L'incendi que ha afectat l'hospital Parc Taulí | NS / Cedida
Redacció
18 de juny del 2018
Actualitzat a les 10:35h
L'Hospital Parc Taulí de Sabadell va recuperar aquest diumenge a la nit el subministrament de llum després d'hores sense servei a causa d'un incendi en una estació subministradora pròxima. L'incident també ha afectat el subministrament d'aigua, que s'ha restablert cap a dos quarts de deu de la nit, i els sistemes d'informació de tot el centre.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís de foc en una sala de baixa tensió aïllada de l'hospital a les 16.43 hores i fins al lloc s'han desplaçat sis dotacions terrestres. El foc s'ha donat per extingit cap a les 8 del vespre, amb tot, quatre dotacions del cos s'han quedat al centre per revisar les instal·lacions amb tècnics de la companyia elèctrica. El Taulí ha explicat a través de les xarxes socials que "cap pacient es troba en perill" i ha informat que per precaució s'ha traslladat alguns semicrítics a espais de l'hospital que "tenen els subministraments garantits".
 

Incendi a l'hospital Parc Taulí. Foto: NS / Cedida


El centre ha recomanat als usuaris que "tinguin una urgència" que es dirigeixin als CUAPs de Sant Fèlix i Cerdanyola-Ripollet, que estan oberts les 24 hores; i al de Ca n'Oriac, que atén els usuaris fins a la mitjanit, o als hospitals més propers com l'Hospital de Terrassa i la Mútua de Terrassa.

Protecció Civil i l'Ajuntament de Sabadell han fet arribar al centre hospitalari unes 300 llanternes a l'hospital mentre es posa en marxa un generador substitut. Cosa que ha estat possible gràcies als supermercats d'Alcampo de Sant Quirze del Vallès i El Corte Inglés de Sabadell, que els han obert els seus centres per subministrar-los els lots.