Un centenar de propostes per gaudir de les nits d'estiu a Sabadell

L'agenda s'obre aquest dissabte amb "Liceu a la fresca" i s'allarga fins a l'agost

Redacció
14 de juny del 2018
Actualitzat a les 17:09h
Arriba el bon temps i els dies tenen més hores de sol. Això es tradueix en nombrosos espectacles i festivals. A Sabadell, aquest dissabte, arrenca el 30 Nits i Més... . Ho farà amb "Liceu a la fresca", a la plaça de la Creu Alta, on es podrà veure, retransmès en directe pel Canal 33 de Televisió de Catalunya, Manon Lescaut de Giacomo Puccini, des del Gran Teatre del Liceu. 

Entre mitjans de juny i finals de l’agost hi haurà tota mena d'espectacles, tant a l’aire lliure com en equipaments teatrals. Per exemple, al pati del Casal Pere Quart acollirà de nou dos concerts d’estils ben diferents: jazz amb Stromboli Jazz Band i corrandes del grup local Corrandes són Corrandes. I al parc de Catalunya hi haurà activitats de circ i concerts de la Banda de Música de Sabadell i de la Jove Orquestra Simfònica del Vallès.

D’altra banda, la segona edició del Fresc festival també arriba amb cares molt conegudes del panorama artístic català i sabadellenc com ara Manu Guix, Toni Xuclà i Gemma Humet, Quimi Portet i Alberto San Juan, entre altres. 

Ofertes pels barris

A la Capella es podrà gaudir de grups de música els mesos de juliol i agost, a més de les projeccions de pel·lícules a l’aire lliure. I tampoc hi faltaran les cessions de djs tots els divendres dels dos mesos. El Museu del Gas repeteix amb els capvespres de dramatúrgia a la terrassa, els dimecres de juliol i agost. I també acollirà dos concerts del club Embassa’t, el 5 i el 12 de juliol.

L’Acadèmia de Belles Arts oferirà una exposició dels tallers d’art i l’obra de teatre A porta tancada, de Jean Paul Sastre. I el Teatre del Sol presentarà el musical Dia i nit, de la companyia Per a Tu. Tampoc faltaran les tradicionals trobades de quiz sobre temes de cultura, organitzades per la Destil·leria Espectacles, a més dels monòlegs Ofertas de verano, al Ciervo, i Transpotting, a l’Alternativa Teatre.

L’Associació Amics de l’Òpera de Sabadell programa Don Carlo de Giuseppe Verdi, el divendres 6 de juliol, a la plaça de la Creu Alta.

Consulta aquí tota la programació sencera.