Talls a la línia dels FGC de Sabadell aquest cap de setmana

S'oferirà servei d’autobús substitutori en el tram afectats

Tren decorat pel sabadellenc Ramiro Fernàndez
Tren decorat pel sabadellenc Ramiro Fernàndez | Juanma Peláez
Redacció
14 de juny del 2018
Actualitzat el 15 de juny a la 13:57h
El Metro del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) es veurà afectat les properes setmanes per obres de millora en diferents trams de les línies de Sabadell (S2) i de Terrassa (S1). A partir d'aquest divendres a les 22.00 hores i fins dilluns al matí s’interromprà el servei d’un tram de la línia de Sabadell per treballs de millora. Concretament, el tall es farà entre les estacions de Sant Cugat i Volpelleres, on s'oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Valldoreix i Volpelleres.
 

Talls de serveis en els FGC al Metro del Vallès Foto: FGC



Els nous aparells de via, que incorporen creuers de punta mòbil, són una tecnologia específicament desenvolupada per a les línies d’alta velocitat, però que FGC aprofitarà pels beneficis que aporten en la minimització de la contaminació acústica.

Obres d’integració de la línia al voltant de l’estació de Can Feu | Gràcia 

D’altra banda, i derivats dels treballs d’integració de la línia a l’entorn de l’estació de Can Feu | Gràcia a Sabadell que està duent a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat, FGC també farà diferents millores en la seva infraestructura. Així, entre el 25 de juny i el 10 de setembre s’interromprà el servei d’un tram de la de Sabadell. El tram afectat pels treballs de millora és el comprès entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu | Gràcia. FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les dues estacions

Millores al túnel de la Universitat Autònoma

A més, entre el 13 d’agost i el 2 de setembre s’interromprà el servei entre les estacions de Bellaterra i Can Feu | Gràcia per diferents millores en la infraestructura del túnel de la Universitat Autònoma. FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Bellaterra i Can Feu | Gràcia, amb parada també a les estacions intermèdies d’Universitat Autònoma i Sant Quirze.

Talls de serveis en els FGC al Metro del Vallès Foto: FGC