El documental sobre el «cas Maristes», líder a la nit de de TV3

La cinta del sabadellenc Fèlix Colomer va ser el cinquè més vist de dimarts

Redacció
13 de juny del 2018
Actualitzat a les 17:06h
El documental Shootball, dirigit pel sabadellenc Fèlix Colomer, va ser líder, empatat amb Antena 3, la nit d'aquest dimarts. La cinta es va emetre aquest dimarts al programa Sense ficció de TV3. Va obtenir una quota del 12,4% i 347.000 espectadors, sent el cinquè més vist del dia a la cadena pública.  

El film dona veu a les víctimes i al pederasta confés, a partir del relat del progenitor d'una de les víctimes, Manuel Barbero. Shootball era el primer d'un documental programa dedicat a casos sexuals dins la institució eclesiàstica. Seguidament, es va emetre Pedofília a l'església: el pes del silenci Aquesta és la segona creació de Colomer. El vallesà es va estrenar amb Sasha, que retrata des de la vida d'un nen ucraïnès que durant els estius abandona la seva localitat natal d'Ucraïna per passar unes setmanes amb una família a Catalunya. Per aquest títol va estar nominat els X Premis Gaudí.  

Shootball va arribar a la gran pantalla als cinemes Imperial, així com als Maldà de Barcelona, el passat 8 de juny. Ha aconseguit el Premi Nova Crítica i una menció especial del jurat al FIC-CAT. A més, ha estat a la  la 21a edició del DocsBarcelona, a la Secció Oficial de la Seminci de Valladolid i els festivals Atlantidoc de l’Uruguai, FINI de Mèxic i el Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya (CLAM).