La presó simbòlica que demana la llibertat dels presos polítics arriba a Sabadell

S'instal·larà a finals de mes al centre de la ciutat

La presó a la seva estada a Vic
La presó a la seva estada a Vic | Albert Alemany
Redacció
13 de juny del 2018
Actualitzat a les 21:17h
La presó simbòlica en defensa dels presos polítics s'instal·larà a finals de mes a Sabadell. Concretament, serà del 29 de juny a l'1 de juliol a la plaça Doctor Robert, iniciativa de l'ANC, Òmnium i els CDR, una més per reclamar l'alliberament dels presos polítics.

Es tracta d'un moviment que va néixer a Vic al novembre de l'any passat, i des de llavors a voltat pel territori, com és el cas de Granollers, on centenars de persones es van aplegar a la plaça Maluquer i Salvador per veure de ben a prop les dues cel·les del projecte Un poble empresonat. Els participants s'hi sumen en torns de dues hores en unes cel·les que tenen capacitat de dues persones cadascuna de forma simultània.

Dins la presó hi ha una taula, un llit, una cadira i una estufa, a més d'un sac de dormir tèrmic per qui s'hi quedi a dormir. Tots els participants podran fer passar el temps escrivint en alguns dels diaris que tindran a la seva disposició per plasmar com viuen aquesta experiència. Unes cartes que seran enviades als polítics encara empresonats. A més, hi haurà una bústia per recollir donatius per la caixa de solidaritat.

Per apuntar-vos a la llista i tancar-vos a l'interior de la presó podeu fer-ho a través d'aquest enllaç.