Ciutadans vol que Sabadell pugui tenir pantalles gegants per veure «La Roja»

Demana facilitar a les entitats la seva instal·lació en espais públics

Redacció
11 de juny del 2018
Actualitzat a les 10:50h
El grup municipal de Ciutadans a Sabadell demana al consistori que s'ofereixin facilitats perquè les entitats interessades puguin instal·lar en espai públic pantalles de televisió de gran format que permetin seguir les retransmissions del Mundial de Futbol de Rússia. La iniciativa es fa perquè tot aquell qui ho vulgui pugui seguir els partits de la selecció espanyola de futbol, coneguda com La Roja, en el seu periple per conquistar el que seria el seu segon Mundial.
 
La proposta taronja recorda que el campionat és el més vist al món, i que la selecció espanyola ha quedat primera en el seu grup de classificació. Així, es vol que si les entitats desitgen tramitar els permisos municipals per col·locar pantalles gegants que permetin als seus socis o simpatitzants presenciar els partits de la selecció espanyola, a més dels més destacats de la competició.

També destaca el gran interès social que aixeca l'esdeveniment, sobretot després de l'episodi d'èxits en què la selecció va encadenar dues Eurocopes i un Mundial, aquest darrer l'any 2010 a Sud-àfrica.