Previsió de pluja per aquest diumenge

El mercuri es manté

Núvols amenaçadors a Sabadell
Núvols amenaçadors a Sabadell | Albert Segura
Redacció
09 de juny del 2018
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest diumenge tindrem cel molt ennuvolat en general per núvols alts i mitjans fins a mitja tarda. A partir d'aleshores la nuvolositat minvarà a la meitat est. Independentment, a partir del vespre es formaran estrats de núvols baixos a punts del litoral que a la nit s'estendran a d'altres punts de la meitat est i prelitoral central.

Fins a migdia s'esperen precipitacions disperses a qualsevol punt, tot i que seran menys probables al litoral nord, d'intensitat feble o localment moderada. A partir de migdia s'esperen ruixats a punts del terç oest, sobretot al Pirineu i Prepirineu, d'intensitat entre feble i moderada. Les precipitacions aniran acompanyades de fang i localment amb tempesta. Les quantitats acumulades seran minses o poc abundants.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Es mourà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu, entre els 12 i 17 ºC al Prepirineu, entre els 16 i 21 ºC a la vall de l'Ebre i al litoral, i entre els 14 i 19 ºC a la depressió Central i prelitoral. La temperatura màxima serà lleugerament més baixa en general, tot i que al quadrant nord-est el descens serà moderat. A banda l'interior de la vall de l'Ebre la màxima pujarà lleugerament. Oscil·larà entre els 20 i 25 ºC al Pirineu i entre els 25 i 30 ºC a la resta, puntualment més alta a l'interior de la vall de l'Ebre.