El sol s'instal·la tot i que pot estar acompanyat per núvols

Seguirà la lleugera pujada del termòmetre

Els núvols poden tapar, en algun moment del dia, el sol
Els núvols poden tapar, en algun moment del dia, el sol | Antònia Capella
Redacció
08 de juny del 2018
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dissabte el cel estarà mig ennuvolat a la meitat oest al llarg de tota la jornada. A la resta, de matinada el cel estarà entre poc i mig ennuvolat, amb tendència a minvar la nuvolositat al llarg del matí fins a quedar serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts. Independentment, al llarg del dia hi haurà bancs de núvols baixos a punts del litoral.

Al llarg del dia són possibles algunes precipitacions febles i disperses a punts de la meitat oest que acumularan quantitats inapreciables o minses. És possible que les precipitacions vagin acompanyades de fang.

La temperatura pujarà de manera entre lleugera i moderada, tant la mínima com la màxima, amb ambient càlid al centre del dia. No obstant això, a les zones del litoral afectades per la boira la temperatura màxima baixarà de manera moderada. La mínima se situarà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu, entre 12 i 17 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 15 i 20 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 21 i 26 ºC al Pirineu, entre 26 i31 ºC a l'extrem nord-est, a Ponent i a la vall de l'Ebre i entre 23 i 28 ºC a la resta.