Dia escull Sabadell per la implantació d'un nou model d'establiment

Duplica la plantilla a botiga situada a la Ronda Zamenhof

per Redacció, 8 de juny de 2018 a les 17:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La multinacional Dia va impulsar, a principis d'any, una transformació d'algunes de les botigues que té per l'Estat, sota el nom Dia&Go. Aquest divendres, s'ha inaugurat un nou establiment d'aquesta firma a Sabadell. De fet, aquesta innovació consisteix en "la reconversió" de les botigues conegudes com a Dia Market i això és el que s'ha fet amb la que hi ha a la Ronda Zamenhof. 

S'ha modificat l'establiment, de 403 metres quadrats, i s'ha doblat la plantilla, passant de cinc a deu empleats. A més, en aquests canvis s'ha instal·lat una secció de cansaladeria. La nova línia del supermercat té la filosofia, denominada en anglès convenience. És a dir, ofereix menjars preparats, servei de cafeteria i d'altres productes que van més enllà de la línia dels Dia Market.      


Es tracta d'una aposta de l'empresa d'alimentació, amb una prova pilot que s'ha replicat per una vintena de ciutats de tot l'Estat. 

 

Participació