Queralt Castellet: «Tornar a Sabadell és de les poques coses que em permeten fer un 'reset'»

L'Ajuntament ofereix una rebuda institucional a l'esportista sabadellenca aprofitant la seva estada a la ciutat

Queralt Castellet, aquest dimecres a l'Ajuntament de Sabadell
Queralt Castellet, aquest dimecres a l'Ajuntament de Sabadell | Albert Segura
06 de juny del 2018
Actualitzat a les 18:23h
Queralt castellet (Sabadell, 1989) és una de les esportistes que duu el nom de la ciutat de Sabadell pel món sense cap mena de problema, i posant-la per davant fins i tot que el de Barcelona. Aprofitant que és a la ciutat recuperant-se d'una important operació a l'espatlla, l'Ajuntament li ha volgut oferir una rebuda institucional aquest dimarts, en la qual hi han participat l'alcalde, Maties Serracant, i la tinenta d'alcalde d'Esports, Marisol Martínez.

Castellet practica snowboard halfpipe, i va debutar l’any 2005 en el Campionat del Món FIS a Xile, i un any després ja competia a les Olimpíades d’hivern a Itàlia, a Torí 2006. Va repetir cita olímpica a Vancouver 2010 (Canadà), Sochi 2014 (Rússia), i aquest 2018 a Pyeongchang (Corea del Sud), on va obtenir un diploma olímpic.

"Cada cop que vinc a Sabadell és una de les poques coses que em permeten fer un reset, puc carregar bateries i tornar a començar, i això és molt important, perquè quan estàs fent temporades d'entrenaments, amb viatges, suposa una càrrega, i cal fer una aturada", ha explicat Castellet. Malauradament, la seva estada a Sabadell no és per voluntat pròpia, sinó que es troba en plena fase de recuperació de l'operació que li han fet a l'espatlla. 

Ara mateix, porta un mes i mig en rehabilitació, d'un procés que dura un total de sis mesos, fet pel qual no s'incorporarà a l'activitat esportiva fins el proper mes d'octubre. "Ara no puc anar al gimnàs i aprofito per veure els amics i la família", ha afegit l'esportista. Amb tot, espera poder recuperar els entrenaments de cara a finals d'any a Suïssa, i seguir a Nova Zelanda, de cara a la primavera. 

La represa dels entrenaments tindrà l'objectiu d'iniciar la preparació per als Jocs Olímpics d'Hivern del 2022, que se celebraran a Pequín (Xina), on espera poder aconseguir l'or en el que ja podria ser la seva darrera oportunitat de participar en una cita olímpica: "És un dels esdeveniments mediàtics més grans, i esperem que hi hagi una progressió fins aquell dia", ha sentenciat.
 

Queralt Castellet, aquest dimecres a l'Ajuntament de Sabadell. Foto: Albert Segura