Paula Valls, la companyia Loropardos i la Cobla Lluïsos a les Nits d'Estiu de Castellar

Gairebé un centenar d'activitats que començaran el proper dia 16

Redacció
10 de juny del 2018
Gairebé un centenar d'activitats lúdiques i culturals donaran forma a les Nits d'Estiu de Castellar, que arrencarà el proper dia 16 de juny. Els plats forts d’enguany seran el Tast d’Estiu de la plaça de Catalunya, el concert de Paula Valls i l’homenatge a les músiques de Festa Major amb la Cobla Lluïsos i la companyia Loropardos.

A més, hi haurà, la recuperació dels jardins del Palau Tolrà com a escenari de concerts i l’avançament de la Festa Major de Sant Feliu del Racó al mes de juliol són les novetats més destacades de les Nits d’Estiu 2018 de Castellar del Vallès. 

Concerts a l’aire lliure

Un dels atractius de les Nits d’Estiu seran els concerts a l’aire lliure, que es faran bàsicament als jardins del Palau Tolrà. Com a preàmbul, dissabte 16 de juny, a les 22 hores, es farà la projecció en alta definició i a través de pantalla gegant de l’òpera Manon Lescaut, de Giacomo Puccini. Aquesta és la tercera edició d’aquesta proposta que s’emmarca dins la iniciativa Liceu a la Fresca que impulsa el Gran Teatre del Liceu a diverses ciutats de Catalunya.

La resta d’actuacions seran els divendres 6, 13, quan actuarà Paula Valls, i 20 de juliol, amb la cobla Lluïsos i la companyia teatral Loropardo.

A banda dels concerts de caps de setmana, les Nits d’Estiu comptaran amb propostes singularitzades que s’han programat entre setmana. Així, les nits dels dimarts 3, 10, 17, 24 i 31 de juliol Mi Tumbao Sabadell serà l’encarregat de dur a terme, per quart any consecutiu, un curs gratuït de bachata i roda cubana. 

També es ballaran sardanes, que enguany seran els dijous 5, 12, 19 i 26 de juliol, de la mà de les cobles La Principal de la Bisbal, Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, Marinada i Ciutat de Girona, respectivament. Els dimecres al vespre seran els Dimecres de cine.