El documental del sabadellenc Fèlix Colomer sobre el «cas Maristes» arriba als cinemes Imperial

Serà aquest dijous i es farà una pre-estrena amb un col·loqui

El director del documental, Fèlix Colomer, amb el pederasta confés, Joaquín Benítez
El director del documental, Fèlix Colomer, amb el pederasta confés, Joaquín Benítez | Forest Film Studio
Redacció
05 de juny del 2018
El documental Shootball, dirigit pel sabadellenc Fèlix Colomer, que dona veu a les víctimes i al pederasta confés, a partir del relat del progenitor d'una de les víctimes, Manuel Barbero, arriba a Sabadell. Ho farà aquest dijous als cinemes Imperial

  
A partir de les 19.30 es farà una pre-estrena amb un col·loqui amb Colomer i Barbero. La cinta tindrà entre dues i tres sessions diàries. Del 8 al 14 de juny estarà en cartellera en aquesta sala sabadellenca. A la vegada que també ho farà als cinemes Maldà de Barcelona, però que serà una sessió diària.

Precisament, la cinta de Colomer arriba a la seva ciutat, després que s'emetés a la  la 21a edició del DocsBarcelona, organitzada del 16 al 27 de maig. Però també de voltar per diverses part del món, després que s'estrenés a la Secció Oficial de la Seminci de Valladolid el passat mes d'octubre, ha anat els festivals Atlantidoc de l’Uruguai, FINI de Mèxic i el Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya (CLAM). 

També està previst que Shootball vagi al Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada, el Luna Sole Doc d'Itàlia i Hong Kong Human Rights. Una llista que pot allargar-se.  És el segon documental que dirigeix aquest jove vallesà, sorgit de l'ESCAC. El primer que va fer, Sasha, va estar nominat en l'última edició dels Premis Gaudí.