Les Jornades e-nforma acaben amb una sessió de conferències i una taula rodona d'experiències

S'han celebrat aquesta setmana

Moment de les jornades e-nforma
Moment de les jornades e-nforma | Cedida
Redacció
02 de juny del 2018
Les jornades, que s'han dut a terme ahir i avui sota el lema "Nutrició i esport, un binomi d'èxit" han pretès donar a conèixer la importància de l'alimentació en la pràctica de l'exercici físic, a tots els nivells.

En aquesta ocasió s'ha pogut gaudir de l'experiència d'esportistes d'èlit com l'Ona Carbonell i el Nacho Solozábal i també de ponències impartides per experts nutricionistes de l'àmbit esportiu.

Aquesta tarda les jornades han comptat amb la presència de reconeguts especialistes en els seus àmbits com la Sra. Juana Mª González, que ha parlat sobre l'efecte de la nutrició en el rendiment esportiu; la Dra. Victòria Pons, que ha exposat les claus de l'alimentació per tal d'evitar lesions durant la pràctica esportiva; i la Sra. Anna Paré, que ha donat a conèixer de quina manera ens hem d'alimentar per tal de recuperar-nos ràpideament i efectiva després de realitzar exercici físic. El balanç que fa l'organització sobre el contingut i els ponents és excel·lent. 

Per últim, s'ha dut a terme una taula rodona d'èxperiències on en Jaume Giménez, de Nutritional Coaching i nutricionista a l'Acadèmia Sanchez Casal, l'Emma Roca, corredora, esquiadora de muntanya i bioquímica, i en Joan Golobart, exfutbolista del CE Sabadell i del RCD Espanyol, han explicat com viuen la nutrició en els seus respectius camps, tant com a professionals de la nutrició com a esportistes professionals.