Desmantellada una plantació de marihuana amagada en un cau d'un pis de Terrassa

Les dues persones detingudes pels Mossos d'Esquadra han quedat en llibertat amb càrrecs

Cau on es trobava la plantació de marihuana
Cau on es trobava la plantació de marihuana | Mossos d'Esquadra
Redacció
01 de juny del 2018
Actualitzat a les 16:22h
Agents de la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de Terrassa han desmantellat una plantació de marihuana amagada en un cau dins d'un habitatge. L'entrada i escorcoll de l'habitatge es va fer el passat 31 de maig en el qual van detenir dues persones, un home de 60 anys i una dona de 57 anys, per un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

Els detinguts han passat a disposició judicial aquest divendres 1 de juny i han quedat en llibertat amb càrrecs. Fonts policials asseguren que l’habitatge estava connectat de manera fraudulenta, precària i perillosa a la xarxa elèctrica, fet que suposava un greu risc d’incendi per a la finca.

Es dóna la circumstància que la plantació estava ubicada en un cau, el forat era  compatible amb un aparcament però tenia l’accés exterior tapiat. L’únic accés possible era des de l’interior de l’habitatge per un forat fet al terra dissimulat, una trapa. En baixar, els agents van localitzar un soterrani amb 247 plantes de marihuana tot i que la seva capacitat era per unes 900 plantes que podrien suposar un rendiment anual aproximat de 180.000 euros.
 

Plantació de marihuana localitzada pels Mossos d'Esquadra Foto: Mossos d'Esquadra