El nou Frankfurt Medieval de Sabadell comença a treure el nas a l'antic Txesuskoa

Obrirà portes el proper mes de juliol després d'un procés de remodelació

Cartell del Frankfurt Medieval de Sabadell
Cartell del Frankfurt Medieval de Sabadell | Albert Segura
Redacció
04 de juny del 2018
L'empresa de restauració Frankfurt Medieval s'instal·larà el proper mes de juliol al local de l'antic Txesuskoa del centre de Sabadell, que ha tancat de manera definitiva després de 20 anys d'història. Es tracta d'una de les primeres tavernes basques que es van instal·lar al nostre municipi, i que baixa la persiana per sempre.

L'empresa ha començat a treballar al local, que estarà en obres tot aquest mes de juny. Per aquest motiu, ja s'hi ha instal·lat un cartell provisional damunt de l'entrada, on s'anuncia la imminent obertura del local, el primer de l'empresa fora de la seva Puigcerdà natal.

Precisament, la firma ha escollit Sabadell per iniciar la seva expansió per Catalunya, amb un primer restaurant que penja directament de la propietat original, però amb la voluntat d'obrir noves franquícies arreu del país. 
 

Cartell del Frankfurt Medieval de Sabadell. Foto: Albert Segura


L'empresa

Fundada al 2009, va obrir el primer restaurant al cor del casc antic de Puigcerdà, i poc després va obrir un segon local amb un creixement de la carta, sota el nom de Taverna Medieval. El nou espai comptava amb més capacitat per a grups i una zona habilitada per a espectacles.

Ara, el tercer restaurant s'obrirà després de l'acord per assolir el local de l'antic Txesuskoa, tancat des del 13 de maig. Durant el mes de juny s'hi faran els treballs per adequar l'interior de l'espai, amb la previsió d'obrir a principis de juliol.