Un cotxe i sis contenidors cremats en 72 hores a Sabadell

Ha passat durant el cap de setmana

Redacció
28 de maig del 2018
Actualitzat a les 23:56h
El balanç del cap de setmana passa factura pel que fa a la crema de contenidors, però també en l'afectació en altres elements que podem trobar en la via pública. En aquesta ocasió, sis contenidors han cremat, on també hi cal sumar un cotxe aparcat al costat d'un d'ells i un matalàs.

El primer incendi es va registrar dissabte a les 00.38 hores, al número 1 del carrer Sallarès i Pla. En aquest cas, dos veïns van treure els cartrons que cremaven a l'interior d'un contenidor, afectant només el seu contingut. Poc després, a les 1:25 hores, al carrer Jardí amb Rambla, s’originà un incendi en un contenidor, afectant parcialment dos contenidors de reciclatge de paper. A les 14:01 hores, al carrer Aprestadors, s’originà un altre incendi en un contenidor, afectant un contenidor de reciclatge de paper.

Ja diumenge, a les 5:57 hores, a l'alçada del número 33 del carrer Reina Elionor, s’originà un incendi en un contenidor, afectant dos contenidors de reciclatge (de paper i vidre), un vehicle estacionat, els cables aeris de l'electricitat i els vidres de la nau que es troba al costat. Poc després, a les 6:19 hores, al carrer Valentí Almirall amb la Ronda Ponent, s’originà un altre incendi, aquest cop en un matalàs, no afectant a cap més element.