PSC, Ciutadans i PP critiquen les creus grogues plantades al Parc Catalunya de Sabadell

Els taronges en demanen la immediata retirada mentre que el regidor popular acusa als autors de la plantada de "fanàtics" que volien convertir el parc en un cementiri

Les creus plantades al Parc Catalunya de Sabadell
Les creus plantades al Parc Catalunya de Sabadell | CDR Sabadell
Redacció
28 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:47h
Els grups municipals de PSC, Ciutadans i PP a Sabadell han criticat durament la instal·lació de creus grogues duta a terme aquest diumenge al vespre al Parc Catalunya de la ciutat. Els Comitès de Defensa de la República (CDR) van firmar l'acció, similar a la duta a terme dilluns passat a Canet de Mar (Maresme) i diumenge al matí a Mataró (Maresme).

El primer secretari dels socialistes a Sabadell, Pol Gibert, ha considerat que aquest tipus de protesta "no és la més encertada", demanant al govern que actuï "en conseqüència" per evitar aquestes actuacions: "Ens hem de plantejar qui ús se'n fa de l'espai públic per preservar la convivència i la pluralitat de la ciutat", ha assenyalat a Twitter.

A través de la xarxa, la formació taronja ha exigit al govern municipal que es retiressin les creus grogues, que aquest matí encara s'han pogut veure sobre la gespa del parc. "Si no ho fan, seran còmplices d'aquells que utilitzen l'espai públic per a imposar les seves idees", ha assenyalat el partit en en seu compte a Twitter.

Pel seu cantó, el regidor popular, Esteban Gesa, ha acusat de "fanàtics" els autors de l'acció: "Pretenien convertir un espai natural públic, de tots, en el seu cementiri particular", assenyala Gesa en una piulada I afegeix: "La creu és la que ens ha caigut a nosaltres en haver de suportar aquestes coses".