«Els Stompers», Laura Conejero i Tània Muñoz completen el cartell del Fresc Festival

L'agenda queda farcida amb una trentena de cites d'oci a Jardí de l'Espai Cultura Sabadell

La formació catalana amb arrels irlandeses
La formació catalana amb arrels irlandeses | Fresc Festival
Redacció
28 de maig del 2018
La segona edició del Fresc Fresc Festival de Sabadell 2018 ja ha tancat el seu programa definitiu, amb la inclusió de dos nous espectacles: un concert de la banda irlandesa Els Stompers i una sessió de contes per a adults a càrrec de la rondallaire Tània Muñoz. A més, l'actriu Laura Conejero s’afegeix al repartiment de l’espectacle Viuràs en el meu vers.  

D'aquesta manera, el certamen oferirà 34 espectacles, la gran majoria dels quals en els dos escenaris a l’aire lliure al Jardí de l’Espai Cultura Sabadell, l’emblemàtic Amfiteatre i l’anomenat Espai Off Fresc. Els Stompers, la coneguda banda irlandesa nascuda a Barcelona, actuaran a l’Amfiteatre el 5 de juliol, a les 22 hores. La rondallaire Muñoz, sota el títol Contes de la filla de la portera, arribarà el 21 de juliol, a les 21hores a l’Espai Off Fresc.  

Conejero participarà en l'obra de la companyia sabadellenca Il·lús Teatre i compartirà escenari amb l’actor sabadellenc Jordi Boixaderes i la Il·lús Teatre Orchestra. Serà el 27 de juny, a les 2 hores, a l’Amfiteatre.  

El Fresc Festival es portarà a terme del 24 de juny al 26 de juliol. Donarà el tret de sortida amb una nova edició de La Nit dels Musicals de Sabadell, que dirigirà Albert González. L’espectacle comptarà amb la participació dels artistes sabadellencs Guillem Galofré com a director musical i Montse Argemí, de l’Escola de Dansa Bots, com a coreògrafa.