Mor un veí del nord de Sabadell electrocutat mentre es dutxava

Els Mossos d'Esquadra estan investigant el cas

Un dels agents amb veïns del bloc
Un dels agents amb veïns del bloc | Juanma Peláez
Redacció
26 de maig del 2018
Actualitzat a les 0:44h

Un cotxe de la Policia Municipal de Sabadell al lloc on s'ha trobat la persona morta Foto: Juanma Peláez


Un home ha mort electrocutat, aquest divendres al migdia, mentre es dutxava. Es tracta d'un veí del carrer Príncep de Viana, 6 i tot apunta, segons han detallat fonts del Mossos d'Esquadra, que hi ha hagut una "anomalia" a la instal·lació elèctrica. La policia catalana està investigant el cas. 

Els Mossos han arribat al lloc passades les 13 hores i han avisat els Bombers, que ha enviat una dotació. Han decidit desallotjar l'edifici, de cinc plantes amb dos pisos per planta, per precaució. Una desena de veïns han estat unes dues hores fora de les seves llars i han tornat quan s'ha assegurat que no hi havia risc. Tot i així, hi ha alguns pisos sense llum. 
 

L'alcalde, Maties Serracant, el regidor de Serveis Municipals i Seguretat i Prevenció, Lluís Perarnau, s'han desplaçat fins al lloc Foto: Juanma Peláez
 

L'alcalde sortint de l'edifici de ca n'Oriac Foto: Juanma Peláez

Un dels agents amb veïns del bloc Foto: Juanma Peláez


Els Bombers han revisat l'estat de les instal·lacions elèctriques de la finca, així com tècnics de Fecsa-Endesa. Les afectacions dins de les cases ha estat en zones amb aigua com banys i cuines.