Ciuró celebra haver aconseguit reduir l'IVA en la dependència

L'alcaldable del Junts per Sabadell (PDECat) a Sabadell, diputada a Madrid, destaca que tots els dependents de grau 2 i 3 tributaran el 4% enlloc del 10%

Redacció
25 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:59h
La diputada sabadellenca i alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, es mostra satisfeta per l’esmena aconseguida als Pressupostos Generals de l’Estat que permeten reduir l’IVA als serveis de la dependència un dels eixos principals de les esmenes presentades pel Partit Demòcrata. En un comunicat, Ciuró posa de manifest els avantatges que suposarà per als dependents de grau 2 i 3, que veuran reduïda la seva tributació.

"Estem molt satisfets d’haver aconseguit una important reducció en l’aplicació de l’IVA del 10% al 4% per a tots els serveis de dependència que tinguin un finançament públic superior al 10%", apunta la diputada i alcaldable. Aquesta esmena suposa un estalvi directe per a les persones dependents i per a les seves famílies.

Així, aquesta modificació es tradueix en què aquesta modificació farà que tots els dependents de grau 2 i 3 tributin al 4% enlloc del 10%. "Segur que aquesta modificació afavorirà l’increment del número de places cobertes i per tant, es generarà més ocupació en el sector", conclou Ciuró.