El PSC proposa construir una nova comissaria al nord de Sabadell

El partit assegura que la idea ha agradat entre el veïnat

Redacció
24 de maig del 2018
Actualitzat a les 16:30h
El PSC de Sabadell ha proposat la construcció d’una nova comissaria que situaria a la zona nord de la ciutat. “Més gran, en una ubicació amb accés a les principals connexions i en un sector amb molta població”, tal com ha concretat el partit en un comunicat. Una proposta motivada, perquè l’actual prefectura de Can Marcet “ha arribat al límit”.
 
En aquest sentit, han qualificat de “desfasades” les instal·lacions actuals del cos. El primer secretari de la formació, Pol Gibert, ha afirmat que “cal un canvi per millorar les condicions laborals dels agents i el servei que s’ofereix” a la ciutadania. De fet, es tracta d’una de les principals idees que estan elaborant els socialistes de cara a les properes eleccions municipals.
 
El projecte de seu policial dels socialistes hauria de tenir una atenció al públic més gran, una àrea de detinguts amb un espai adequat, oficines i vestidors renovats, serveis, lavabos i menjador per als efectius dels agents. Així com, avenços tecnològics i equipada amb material sostenible.
 
El partit ja ha traslladat aquest suggeriment als veïns, en una assemblea veïnal a la Biblioteca Nord, que, com han garantit, “va ser molt ben rebuda”.