L'estació de La Creu Alta tindrà escales mecàniques de baixada

Destinarà 395.000 euros per aquesta intervenció

Redacció
24 de maig del 2018
Actualitzat a la 13:25h
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha destinat 395.000 euros per instal·lar dues escales mecàniques de baixada a l'estació de La Creu Alta. Unirà el vestíbul amb el subvestíbul i una segona que farà de connexió amb l'andana. Funcionaran en paral·lel a les que ja hi ha actualment que són de pujada.

Aquests treballs estan previstos que arrenquin al juny i s'allarguin durant tres mesos. Formen part d'un conjunt de millores que s'estan duent a terme a les noves estacions del perllongament d'FGC a la ciutat. Tot i que es van inaugurar al juliol de 2017, la previsió era incrementar el confort quan es disposés de pressupost.

Aquestes actuacions se sumen a les que s'estan duent a terme a l'estació de Sabadell Plaça Major, on també estan instal·lant escales mecàniques de baixada, tant d'accés des de la superfície al vestíbul i des d'aquí a l'andana.

L'any 2017, entre les cinc estacions que hi ha a la ciutat, va augmentar en un 32% els viatgers respecte al 2016 i està previst que en 2021 que la demanda sigui de 4,2 milions de passatgers.