La Crida es reorganitza per governar i engegar processos transformadors

La formació d'esquerres ha aprovat crear una comissió de suport al grup municipal per a reforçar l'espai de govern de la manera més efectiva

Redacció
06 de juliol del 2015
Actualitzat a les 15:31h
Moment de la VII Assemblea General de la Crida per Sabadell
Moment de la VII Assemblea General de la Crida per Sabadell | CxS

Moment de la VII Assemblea General de la Crida per Sabadell. Foto: CxS


La Crida per Sabadell vol engegar processos transformadors en tots aquells àmbits que sigui possible, motiu pel qual considera imprescindible la mobilització i la implicació popular. Així s'ha plantejat en la setena Assemblea general de la formació, celebrada aquest cap de setmana, amb el plantejament de fons sobre el qual la formació municipalista ha decidit reorganitzar-se per afrontar els nous reptes de l'organització amb l'objectiu de ser un motor del govern i a l'hora no quedar absorbits per la dinàmica institucional.

Segons assenyala la formació en un comunicat, Anna Lara, portaveu de la formació, va voler destacar l'impuls de les Assemblees i les Trobades Populars com a “espais de debat que transcendeixin la Crida amb l'objectiu de fer possible un marc ampli de reflexió, debat i acció política i social”. També va apuntar que el reforç de la Mesa i el Secretariat representarà “un nou impuls pels grups de barri i els grups de sobiranies que van començar a treballar fa més de mig any i han estat peces claus per arribar fins aquí”.
 
La Crida també va aprovar crear una comissió de suport al grup municipal per a reforçar l'espai de govern de la manera més efectiva. Tot això va ser debatut en la setena Assemblea General, i on hi van assistir un centenar de persones on es va informar sobre les qüestions referides al procés de formació de govern i les seves primeres passes. Finalment Anna Lara va fer una crida a la ciutat “a implicar-se per aturar l'emergència social i reconstruir Sabadell”.