FGC millora els accessos de l'estació de Sant Quirze

S'invertiran 322.000 euros amb la finalitat d'agilitzar el pas dels usuaris

Redacció
27 de maig del 2018
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha adjudicat les obres, per un import de 322.000 euros, per reformar els accessos a l'estació de Sant Quirze del Vallès. Els treballs, que començaran al juny i s'allargaran fins a finals d'agost, consistiran en ampliar el nombre de barreres tarifàries en els tres accessos que hi ha actualment per tal d'agilitar el moviment de viatgers, tant d'entrada com de sortida.

L'estació passarà a tenir 16 barreres, instal·lant dos passos nous al porxo de l'estació que comportaran la creació de quatre passos al lloc adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. També s'afegirà un altre a la zona de l'aparcament, que s'acompanyarà d'una màquina dispensadora i una marquesina nova.

A l'accés que hi ha al passatge de la Bòbila s'afegiran tres passos nous configurant una barrera de set més adaptats, tot i que s'haurà de fer espai i s'aprofitarà per renovar les cobertes de vidre.

L'estació vallesana va tancar 2017 amb prop de 801.000 usuaris, un augment de 4,3% respecte al 2016 i per aquesta raó, s'ha decidit dur a terme aquesta intervenció.