Les obres de la plaça d'Espanya de Sabadell segueixen el calendari previst

Es troben en la recta final i haurien d'acabar a l'estiu

Obres a la plaça d'Espanya de Sabadell
Obres a la plaça d'Espanya de Sabadell | Twitter
Redacció
23 de maig del 2018
Actualitzat el 24 de maig a les 0:02h
Les obres de la plaça Espanya acabaran l’estiu d'aquest any, tal i com s'hi va comprometre l'Ajuntament. Es tracta de la segona fase per “recuperar” aquest emplaçament de la ciutat i per la qual s’hi destinaran 1,3 milions d’euros.
 
Aquest dimarts, una comissió es va desplaçar fins aquest espai per a fer-hi una visita d'obres, on es va poder comprovar in situ les millores que s'hi estan fent, entre ells els veïns de les associacions de la zona nord de la ciutat com les de Torreguitart, la Creu Alta, Ca n'Oriac i la Concòrdia, que van visitar l’espai acompanyats per l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, i el regidor d'Espai Públic, Xavier Guerrero.

"Ara ja veiem com es configura la nova plaça, que s’ha fet integrant les propostes del veïnat i les necessitats d’una centralitat de barri que fa alhora de connector de transport públic", assenyala Serracant. Les obres han rebut una inversió d’1.193.178,13 euros i permetran comptar tres àmbits diferenciats.

Alguns dels assistents, com el mateix alcalde, Maties Serracant, es van encarregar de compartir-ho a la xarxa.
 


La plaça Espanya acabada
 
El nou espai, d’uns 9.500 metres quadrats, comptarà amb un amfiteatre per fer actes de tot tipus i una zona de jocs infantils pensats per motivar l’activitat física i per a la canalla, amb superfície tova pensada per poder filtrar i drenar l’aigua de pluja i que no es perdi --filosofia coneguda com a sistemes urbans de drenatge sostenible--. A més, el mur al mig de la plaça representarà els colors de La Mola. 
 

L'ubicació on anirà l'amfiteatre a la plaça Espanya Foto: Albert Hernàndez