Sant Cugat vol FGC durant tota la nit per Festa Major

Coincideix amb les festes de Rubí i Terrassa

La rosassa del Monestir de Sant Cugat vesteix l'accés a l'estació dels FGC
La rosassa del Monestir de Sant Cugat vesteix l'accés a l'estació dels FGC | Ajuntament de Sant Cugat
Redacció
26 de maig del 2018
El ple municipal de Sant Cugat del Vallès ha aprovat aquesta setmana una moció per demanar que els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) amplien el seu servei coincidint amb les festes majors de Sant Cugat, Rubí i Terrassa. L'acord s'ha pogut dur a terme amb els vots a favor de tots els grups municipals excepte Ciutadans, que s'ha abstingut, en el ple celebrat aquest dilluns a la tarda a l'Ajuntament.

L'acord assenyala que d'aquesta manera es "garantiria la mobilitat en transport públic dels barris i districtes de la nostra ciutat amb el nucli urbà, i de la nostra ciutat amb les ciutats de l'entorn". De la mateixa manera, es posa de manifest i com a valor complementari que d'aquesta manera s'estaria aconseguint evitar "la dependència del vehicle privat i permetent poder desplaçar-se de manera segura i sostenible".

La moció també recorda que aquest any les tres festes majors coincideixen durant els dies 28, 29 i 30 de juny i que "FGC amplia el seu servei a les línies del metro del Vallès coincidint amb festivitats com Cap d'Any o la Mercè" de Barcelona.