Avís per intensitat de pluja per aquest dimarts a Sabadell

El termòmetre seguirà en ascens

La pluja es concentrarà a la tarda
La pluja es concentrarà a la tarda | Juanma Peláez
Redacció
21 de maig del 2018
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dimarts hi ha un avís de pluja intensa per la tarda. El cel romandrà poc o mig ennuvolat, si bé a partir de mig matí creixeran nuvolades, sobretot a punts de muntanya, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en conjunt. Independentment, al litoral hi haurà intervals de núvols baixos, sobretot al principi i al final del dia, i a la meitat sud del sector.

A partir de mig matí s'esperen ruixats o xàfecs de distribució irregular a punts del Pirineu, del Prepirineu, de la Catalunya Central i del prelitoral, i no es descarten a la resta del territori. A banda, durant el matí són possibles algunes precipitacions al vessant nord del Pirineu. En general, els ruixats seran d'intensitat feble o moderada, localment forta, i acumularan quantitats de precipitació minses o poc abundants, localment abundants. A més, els xàfecs aniran sovint acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra.

La temperatura serà lleugerament més alta. La temperatura mínima voltarà entre 6 i 11 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 9 i 14 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 12 i 17 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima es mourà entre els 19 i 24 ºC al Pirineu i Prepirineu, i entre els 22 i 27 ºC a la resta del país.