Tanca l'històric Txesuskoa del centre de Sabadell

L'establiment abaixa la persiana després de 20 anys

Josep i Oriol Sànchez, el darrer dia d'obertura
Josep i Oriol Sànchez, el darrer dia d'obertura | NacióSabadell / Cedida
Redacció
22 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:35h
El restaurant Txesuskoa, situat al centre de Sabadell, ha tancat de manera definitiva després de 20 anys d'història. Es tracta d'una de les primeres tavernes basques que es van instal·lar al nostre municipi, i que baixa la persiana per sempre.

L'establiment va obrir portes el 17 de desembre de 1997, un moment en què el fenomen de la taverna basca començava a agafar empenta a casa nostra. "El nom el vam posar en honor a una casa on vam allotjar-nos quan vam anar al País Basc amb la família, es deia Xesuskoa, i nosaltres vam decidir afegir-hi una T al davant", explica el seu propietari, Josep Sànchez.

Ara, Sànchez, juntament amb el seu fill Oriol, ha decidit posar punt i final al negoci coincidint amb la seva jubilació, deixant pas a un altre negoci de restauració, que s'instal·larà en els propers mesos, un cop hagin adequat el local del carrer d'en Font de la capital vallesana.
 

El restaurant Txesuskoa, amb la persiana baixada. Foto: Albert Segura