Ricard Ustrell insta Pedro Sánchez a anar a TV3 o Catalunya Ràdio

Indignació entre els professionals de la CCMA per l'amenaça de la intervenció amb el 155

Pedro Sánchez, a Barcelona, en una imatge d'arxiu
Pedro Sánchez, a Barcelona, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
Redacció
21 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:34h
El PSOE ha obert la porta a aplicar el 155 també als mitjans públic catalans. Ho va posar sobre la taula Pedro Sánchez aquest diumenge després que el passat octubre els socialistes aconseguissin deixar TV3 i Catalunya Ràdio fora de la intervenció de les institucions catalanes per part de l'Estat.

La nova amenaça ha provocat un sentiment d'indignació entre els professionals de la CCMA. “Reafirmem que ens oposarem amb totes les forces a cap intervenció de TV3 i Catalunya Ràdio, i que el nostre compromís amb el caràcter públic i independent d'aquests mitjans es reforçarà davant d’unes mesures polítiques que envairien les competències del Parlament”, va assegurar el comitè d'empresa de la televisió pública.
 
Més contundent es va mostrar Ricard Ustrell, una de les estrelles de Catalunya Ràdio i que també va ser el presentador del Preguntes freqüents de TV3. “Primer vine a TV3 o a Catalunya Ràdio. I després obre la porta a protegir els seus professionals. Menys política als mitjans públics”, el va instar amb duresa a través de Twitter.