Sabadell es prepara per atraure visitants de Barcelona aprofitant la seva festivitat

Molts comerços han fet campanyes publicitàries per atraure clients de la capital | Els carrers i àrees comercials solen ser més concorreguts i amb un ambient més festiu que en un dia normal

Embús davant l'Ikea de Sabadell per la segona Pasqua de 2017
Embús davant l'Ikea de Sabadell per la segona Pasqua de 2017 | Albert Segura
Redacció
21 de maig del 2018
Avui és dilluns, però per a molts sabadellencs la sensació serà la d'un dissabte. El fet que hi hagi molts veïns que treballen a Barcelona fa que avui tinguin festa local per la segona Pasqua, motiu pel qual l'ambient que es respirarà avui al carrer s'aproparà al d'un dissabte qualsevol, amb moltes famílies passejant, anant de compres i dinant fora de casa.

El comerç no ha volgut passar per alt aquesta opció, i si bé els establiments de la ciutat ja compten amb la més que previsible afluència de clients, aquests darrers dies hem pogut sentir anuncis a la ràdio de grans cadenes que advertien als barcelonins que fora de la gran urbs no és festa. És el cas de la multinacional sueca Ikea, que ha fet ressonar per tots cantons que a Sabadell obriran com un dia qualsevol.

En els grans centres comercials, els dies forts són els divendres i els dissabtes, i aquest dilluns es preveu una afluència similar a l'àrea metropolitana on avui s'obre com un dia habitual.

Autopistes més calmades

Un altre dels elements que demostraran que avui no és un dilluns més seran les autopistes i les principals vies de l'àrea metropolitana, com ho són la C-58, l'AP-7 o la C-17. L'entrada a Barcelona deixarà de ser un infern per un dia, de manera que transitar per aquestes vies serà més plàcid que el que és habitual... això si no ens apropem a enllaços com els de Sant pau de Riu-sec, punt d'atracció des de 2012 per a fer compres diverses, i que l'any passat ja es va col·lapsar des de primera hora.