Castellar s'estrena com a seu per veure títols del DocsBarcelona

Tres cintes es podran veure a l’Auditori Municipal Miquel Pont

Redacció
17 de maig del 2018
Actualitzat a les 18:11h
L'Auditori Municipal Miquel Pont de Castellar és una de les nou seus de la 21a edició del DocsBarcelona. El municipi vallesà s'estrena en aquest paper i farà el visionar de tres títols d'aquest certamen: El Espanto, Lladres de temps i Wonderful Losers, a different world.  

El primer documental que es veurà serà el dia 23 de maig, El Espanto. Una producció argentina de l’any 2017 dirigida per Pablo Aparo i Martín Benchimol. Una cinta que fa un trasllat a un recòndit poble d’Argentina, on les cures casolanes reemplacen la medicina tradicional. 
 

El Espanto / The Dread Trailer from Bunda Films on Vimeo.

El dia següent, arribarà Lladres de temps, dirigit per Cosima Dannoritzer, amb coproducció catalana i francesa de 2018. Tracta sobre un recurs que tothom vol i que no és ni l’aigua ni el petroli ni els minerals rars sinó que és el temps.

"Time Thieves" feature documentary - opening sequence from Polar Star Films on Vimeo.

Per últim, el dia 25 tancarà aquest cicle amb el Wonderful Losers, a different world. Una creació del 2017, dirigida per Arünas Matelis i compta amb la participació de vuit països. Tracta sobre les persones que es troben darrere els equips de l’elit del ciclisme mundial, uns lluitadors desconeguts, veritables herois de les bicicletes que s’estavellen, s’aixequen i tornen a córrer. 

WONDERFUL LOSERS: A DIFFERENT WORLD, trailer from Deckert Distribution GmbH on Vimeo.

L'objectiu de l'aterrada del DocsBarcelona fora de les fronteres de la capital catalana és la d’apropar el cinema documental a la població castellarenca, de la mà de Cal Gorina, el Club Cinema Castellar Vallès, L’Aula d’Extensió Universitària i l’Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona.