Una setantena de veïns de Gràcia tornen als carrers per recordar que rebutgen el tanatori

La paperassa entre Ajuntament i empresa continua estancada

Redacció
17 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:09h
Nova protesta a Rambla Ibèria. Veïns de Gràcia, molts de la plataforma Tanatori No, van tornar a tallar aquesta artèria d'entrada a Sabadell aquest dimecres al vespre. Una setantena de persones van calcar el mateix recorregut que les tres anteriors protestes: des del carrer Mart i fins a l'altura de la N-150. Una mobilització d'anada i tornada. 

Aproximadament una hora de manifestació i que ha servit per evidenciar el rebuig que hi ha entre part dels veïns per l'anunci de la construcció d'un tanatori a la Rambla Ibèria. Novament han reclamat que no s'accepti aquest equipament al barri, que està a prop d'un centre escolar, com han recordat. 

Va ser el quart tall de la via i que arriba en un moment que el tema no presenta novetats. L'Ajuntament va denegar la sol·licitud d'una llicència, fa una mica més d'un mes. L'empresa tenia un període d'al·legacions per rebatra aquesta desestimació. Tot i així, la companyia interessada en instal·lar el tanatori va demanar ampliar aquest temps d'argumentacions. 

Per ara, no s'ha notificat aquesta ampliació del termini, que seria de cinc dies. Amb la qual cosa, el procediment està estancat i un cop es concedeixi, es tornaria a reactivar.