El documental sobre el «cas Maristes» amb segell sabadellenc arriba al DocsBarcelona

La cinta del director de Sabadell, Félix Colomer, arribarà a la ciutat el 8 de juny

El director del documental, Fèlix Colomer, de camí a casa de Joaquín Benítez
El director del documental, Fèlix Colomer, de camí a casa de Joaquín Benítez | Forest Film Studio
Redacció
18 de maig del 2018
Actualitzat el 19 de maig a les 15:05h
El documental Shootball, dirigit pel sabadellenc Félix Colomer, s'emetrà aquest divendres al teatre del Centre Cultural Contemporània de Barcelona (CCCB), en el marc de la 21a edició del DocsBarcelona. Una cinta sobre el "Cas Maristes" que dona veu a les víctimes i al pederasta confés, a partir del relat del progenitor d'una de les víctimes, Manuel Barbero

El film arriba "per fi", com diu Colomer, a la capital catalana, després que s'estrenés a la Secció Oficial de la Seminci de Valladolid el passat mes d'octubre, també ha anat els festivals Atlantidoc de l’Uruguai, FINI de Mèxic i el Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya (CLAM). 

El periple de Shootball no s'aturarà a la capital catalana, prosseguirà per d'altres racons del planeta. A Sabadell ho farà el 8 de juny als cinemes Imperial, la mateixa data que s'estrenarà a totes les sales. També viatjarà el Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada, el Luna Sole Doc d'Itàlia i Hong Kong Human Rights. Una llista que pot allargar-se. 

El títol que viatja per tots aquests festivals és el segon que dirigeix aquest jove sabadellenc, sorgit de l'ESCAC. Per al primer que va fer, Sasha, va estar nominat en l'última edició dels Premis Gaudí.