Sorteig d'una entrada doble per al concert «Beethoven: l'Heroica i l'Emperador» de l'OSV

Tindrà lloc el divendres 18 de maig a les 21.00 hores

Redacció
16 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:32h
Cartell promocional de 'Beethoven: l'Heroica i l'Emperador'
Cartell promocional de 'Beethoven: l'Heroica i l'Emperador' | OSV
Nació Sabadell sorteja una entrada doble per assistir al concert de l'Orquestra Simfònica del Vallès Beethoven: l'Heroica i l'Emperadorque es podrà veure divendres, 18 de maig, a les 21.00 hores, al Centre Cultural Terrassa.

La teràpia més contundent que va trobar Beethoven per superar dues crisis personals va ser compondre dues obres cimeres batejades amb noms pomposos “Heroica” i “Emperador”. La Simfonia “Heroica” va canonitzar el rumb que seguiria el discurs simfònic a Europa durant el segle XIX acabat d’estrenar.

Víctor Pablo Pérez ens promet una lectura sense espais buits d’ambdues obres, garantida en el concert per un dels pianistes més valorats del planeta, el britànic Paul Lewis. Per descobrir que la millor manera de superar una crisi existencial és confiar en el poder curatiu de la creativitat individual.

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:

Normes del concurs:

Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.

* El termini per participar al sorteig es tancarà el dijous, dia 17 de maig, a les 10:00h. El mateix matí es procedirà a fer-ne el sorteig.

* Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.