Sabadell correrà pels nens del Taulí el proper 27 de maig

Es vol batre un rècord en el nombre de participants

L'arribada de la prova al Parc Taulí
L'arribada de la prova al Parc Taulí | Juanma Peláez
Redacció
16 de maig del 2018
El proper 27 de maig la capital vallesana acollirà la tercera edcició de Sabadell Corre pels Nens, una cursa que ja compta amb uns 2.500 inscrits. Aquest any, vol batre un nou rècord de participació i superar els més de 4.212 inscrits de la darrera edició.

En aquesta edició destinarà tots els seus beneficis al projecte Una Onada de Petits Somriures del Parc Taulí, tot convertint els carrers de la ciutat i els jardins del Parc Taulí "en un gran mar de somriures". La jornada consistirà, com l’any passat, en una cursa festiva de 4,2 quilòmetres, oberta a tothom sigui quina sigui l’edat i la condició física, i que es poden fer corrent, a peu, en cadira de rodes, en patinet o en cadireta.

La cursa, que tindrà l’inici i la meta als jardins del Parc Taulí, transcorrerà per carrers del centre de la ciutat, en un recorregut que estarà amenitzat per diferents actuacions musicals, com la del grup Llista d’Espera, del Parc Taulí, i de batucada. Un cop arribats a meta, els participants es trobaran amb una gran festa solidària plena d’activitats, organitzada per Báilale a la Vida, especialment adreçada als infants.

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web de la cursa.