Quatre ferits en accidents de trànsit en les darreres hores a Sabadell

Ha passat durant el cap de setmana

Redacció
15 de maig del 2018
Actualitzat a la 13:25h
Quatre persones han quedat ferides en diversos accidents de trànsit que han passat aquest cap de setmana a la ciutat de Sabadell. En tots els casos, es tracta de ferits lleus.

El primer cas va passar divendres a les 15:21 hores, al carrer Ramon Llull amb el carrer Doctor Balari. Un cotxe i una moto van xocar, ferint el conductor de la motocicleta, un home de 39 anys, que va ser traslladat a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu.

El segon es va registrar a les 22:00 hores, al carrer Pardo Bazán, 54-56, on es van veure implicats, de nou, un turisme i un ciclomotor. El conductor del ciclomotor, un home de 19
anys, va ser traslladat al CUAP de Sant Fèlix amb pronòstic lleu.

Ja dissabte, a les 12:52 hores, al carrer Brutau, 221, es produí un accident de trànsit per caiguda casual d’una motocicleta xocant contra vehicle estacionat. La conductora de la motocicleta, una dona de 22 anys, va ser traslladada al centre hospitalari amb pronòstic lleu.

L'últim es va registrar a les 14:35 hores, a la carretera de Bellaterra, a l’alçada de l’aeroport. Dos turismes van xocar, i la conductora i l’acompanyant d’un d'ells, dues dones de 27 i 17 anys, respectivament, van ser traslladades al CUAP Sant Fèlix amb pronòstics lleus.