Sabadell compta amb una nova pintada en defensa dels presos polítics

Aquest cop ha aparegut un llaç groc gegant en plena Rambla

La pintada feta a la Rambla
La pintada feta a la Rambla | Albert Segura
Redacció
14 de maig del 2018
Actualitzat a les 23:04h
La ciutat de Sabadell compta des d'aquest pont de La Salut amb una nova pintada al centre de la capital, aquest cop un llaç groc gegant en plena Rambla. La pintada s'ha fet a la cruïlla amb els carrers Lacy i Les Planes, just a tocar de la pintada que es va fer la setmana passada dedicada als presos polítics catalans repartits per les presons d'Estremera, Alcalá Meco i Soto del Real.

En aquella ocasió s'hi va pintar la paraula llibertat, en defensa dels presos polítics de la ciutat que actualment hi ha a la presó: l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, que és a la presó d'Alcalá Meco, i el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, que es troba a Soto del Real.
 
L'acció se suma a altres iniciatives per reclamar l'alliberament dels presos polítics dutes a terme a la capital vallesana, que han passat des de la d'omplir els ponts de la Gran Via de Llaços fins a la de fer pintades amb llaços grocs, passant per l'encartellada amb la imatge de Forcadell arreu de la ciutat, o la pintada, al mateix carrer Tres Creus, de les paraules "llibertat" i "república", o la de la Rambla, amb la mateixa paraula "llibertat".