Fernàndez i Ballart, junts a la Festa Major de Terrassa

L'alcalde terrassenc va convidar el de Sabadell per gaudir de l'arrencada de la festivitat des del balcó de l'Ajuntament | Maties Serracant també va rebre la invitació i va acompanyar Juli Fernàndez

Nació Sabadell
04 de juliol del 2015
Actualitzat el 05 de juliol a les 23:31h
Juli Fernàndez i Jordi Ballart al balcó de l'Ajuntament de Terrassa
Juli Fernàndez i Jordi Ballart al balcó de l'Ajuntament de Terrassa | Twitter

Imatge per a la història a la Festa Major de Terrassa. L'alcalde de la ciutat, Jordi Ballart (PSC), va convidar l'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez (ERC), i el primer tinent d'alcalde, Maties Serracant (Crida per Sabadell), a gaudir de l'inici de la Festa Major des del balcó de l'Ajuntament.

La fotografia presa des de la plaça permet veure com els dos alcaldes estan junts i Serracant ben a la vora a la balconada. Una altra fotografia presa pel regidor de Cultura, Imatge, Comunicació i Premsa de Terrassa, Jordi Flores, i que el propi Ballart va retuitar a través del seu compte personal, mostra els dos alcaldes somrient al Raval de Montserrat.

No hi ha cap dubte que al setembre Fernàndez molt probablement retornarà el gest i convidarà Ballart a celebrar l'arrencada de la Festa Major des de la plaça de Sant Roc. Aquesta imatge podria suposar una nova etapa en les relacions entre les dues capitals vallesanes, després que els dos alcaldes han manifestat la seva voluntat d'estrènyer llaços.
 

Inici de la Festa Major de Terrassa.