​Arxiven la causa contra Josep Ayuso per presumptes irregularitats urbanístiques a Ca n'Alzina

El jutge no veu indicis de delicte després d'analitzar un informe de l'àrea ambiental dels Mossos d'Esquadra i un altre de la Fiscalia

Josep Ayuso, aquest migdia davant dels Jutjats de Sabadell
Josep Ayuso, aquest migdia davant dels Jutjats de Sabadell | Albert Segura
Redacció
11 de maig del 2018
Actualitzat a les 21:22h
El jutjat d'instrucció número 4 de Sabadell ha arxivat definiament la investigació contra el portaveu del PSC de la ciutat, Josep Ayuso, sobre les irregularitats urbanístiques comeses a la finca de Ca n’Alzina de la localitat. Així ho ha anunciat el mateix Ayuso a Twitter.

El magistrat responsable del cas ja va avançar que no veia indicis de delicte després d'analitzar un informe de l'àrea ambiental dels Mossos d'Esquadra i un altre de la Fiscalia. La resolució judicial ja acordva l'arxiu de les actuacions respecte Josep Ayuso ja que entenia que "no existeixen indicis per continuar amb la imputació" del mateix i perquè la jutgessa "es mostra d'acord amb el manifestat a la declaració judicial" per part del portaveu del Grup Municipal Socialista el mes de març de 2016.

La titular del jutjat no veu indicis de delicte després d'analitzar un informe de l'àrea ambiental dels Mossos d'Esquadra i un altre de la Fiscalia. "Es demostra que les coses es van fer bé I conforme a la llei", ha expressat Ayuso.