Maties Serracant sobre la candidatura de Quim Torra: «Cal que no hi hagi més restriccions per tenir Govern»

L’alcalde de Sabadell espera que es puguin tirar endavant les polítiques que necessita el país amb autonomia

Quim Torra
Quim Torra | Adrià Costa
11 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:08h
L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant (Crida per Sabadell), espera que “no hi hagi més restriccions per tenir un Govern que tiri endavant les polítiques que necessita el país”. Així s’ha pronunciat, preguntat per NacióSabadell, després que aquest dijous Carles Puigdemont anunciés la proposta de Junts per Catalunya per proposar com a candidat a la presidència de la Generalitat el diputat i expresident d’Òmnium Cultural Quim Torra.

“El govern municipal espera que no hi hagi més restriccions per tenir un govern que pugui tirar endavant les polítiques que necessita el país”, ha assenyalat Serracant, en el marc d’una roda de premsa on s’ha presentat els resultats d’una auditoria interna. En la roda de premsa també hi eren representants integrants de les quatre forces que configuren el govern de Sabadell, Unitat pel Canvi, amb Ramon Vidal, ERC, amb Xavier Guerrero, Crida per Sabadell, amb Glòria Rubio, i Guanyem Sabadell, amb Miquel Soler. 

“Ens cal l’autonomia que hauria de tenir el Govern de Catalunya, per això cal que no hi hagi restriccions perquè el país pugui desenvolupar el seu autogovern”, ha afegit. Amb tot, no ha precisat la valoració sobre la figura pròpiament dita de Torra.