Castellar posa en marxa un nou aparcament a la ronda de Llevant

Properament finalitzaran també els treballs de millora i pavimentació que s’estan duent a terme a l’aparcament del cementiri i tanatori i la carretera de Sentmenat

per Redacció, 13 de maig de 2018 a les 18:00 |
Aparcament a la Ronda de Llevant de Castellar | Ajuntament de Castellar
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha posat en marxa l’aparcament de la ronda de Llevant, després que hagin finalitzat els treballs de condicionament que s’han dut a terme els darrers mesos. Aquest espai, de 1.510 metres quadrats, té capacitat per a 46 turismes.

Les feines han consistit en el moviment de terres, la implantació de la xarxa d’evacuació d’aigües, la instal·lació elèctrica d’enllumenat i de reg i la pavimentació amb aglomerat asfàltic. A més, també s’han reposat els guals i alguns trams de voreres, s’ha dut a terme la senyalització horitzontal i vertical i s’hi han instal·lat diversos elements de jardineria, mobiliari urbà i seguretat.


Aquesta actuació forma part del paquet de millora de les condicions dels aparcaments gratuïts del nucli urbà que s’inclou en el Pla d’aparcaments que es va començar a executar en aquesta àrea el març passat. A més d’aquesta intervenció ja finalitzada, aquests dies s’està acabant d’arranjar la zona d’estacionament situada al Serrat del Vent, al costat de cementiri i del tanatori, de 1.795 metres quadrats i que pot acollir fins a 40 vehicles. Tot seguit s’iniciarà la millora de l’aparcament de la carretera de Sentmenat situat al costat de l’Escola Municipal de Música, que pot acollir 30 vehicles en els seus 995 metres quadrats.

L’empresa encarregada de dur a terme totes aquestes obres, que tenen un pressupost de 99.633 euros, IVA inclòs, és Asfaltats Riba, SA.

 

Participació