Els actes de l'Aplec de la Salut per aquest diumenge a Sabadell

Activitats, misses i visites guiades, entre els actes previstos

Redacció
12 de maig del 2018
Imatge de la Torre de l'Aigua de Sabadell
Imatge de la Torre de l'Aigua de Sabadell | Cedida
L'Aplec de la Salut celebra avui actes vinculats amb les cerimònies religioses i altres activitats vinculades amb l'oci. 

A les 10.30 hores, al Santuari de la Salut, es farà una missa solemne de la festivitat, presidida per Mn. Oriol Pallàs, rector del Santuari. D’11.00 a 21.00 hores es tallarà la circulació de vehicles de motor a tot l’eix central de la ciutat: av. de Matadepera, c. de Francesc Layret, ctra. de Prats, av. de l’Onze de Setembre, Via de Massagué, pg. de Manresa, pg. de la Plaça Major, Rambla i av. de Barberà fins a la pl. de la Creu de Barberà. S'hi faran quatre zones relacionals amb jocs, seients, tauletes... Concerts i altres activitats.

A partir de les 11.00 hores i a les 18.00 hores, a la Torre de l’Aigua, es faran visites guiades. A partir de les 11.00 hores es faran visites a l'ermita de Sant Iscle i Santa Victòria. De 12.00 hores fins la mitjanit, a la Font Nova de la Salut, s'hi faran activitats i mostres d'art L'Animalada, amb dansa, clown, poesia, contacontes, l’Animalada Petita i altres.

A les 18.00 hores, a la Plaça de Sant Roc, s'hi farà el 16è Concurs de Colles Sardanistes, on quinze colles sardanistes d’arreu de Catalunya hi participaran. Amb la Cobla Contemporània. A la mateixa hora, al Santuari de la Salut, es farà la visita espiritual a la Mare de Déu de la Salut, amb una cantada i vespres solemnes. Una hora més tard, a les 19.00 hores, es farà la Missa Vespertina, amb cants i concert a càrrec de la Coral Cantaires de Can Feu.